A Csempevarázs jászberényi út 29. szám alatt található üzletében a burkolatok, kádak mellett szaniterek széles palettájából válogathatnak az érdeklődök. A szaniterek közül számos nagy márkát forgalmazunk (Pl: Teka, Ravak, Hansgrohe stb.). Az egyik igazán kedvelt, magas minőséget képviselő márka a GROHE. Írásunkban most ennek a gyártónak a termékeiről elhangzott vásárlói véleményeket tesszük közzé.

 Grohe4

 

GROHE

 

A német GROHE vállalatra a folyamatos fejlődés jellemző. A vállalati innovációk megjelennek a cég termékpalettájában is. A GROHE büszke arra, hogy az elmúlt 10 esztendőben 240 formatervezési és innovációs díj tulajdonosa lett. A vállalat által gyártott szaniterek széles palettát ölelnek fel. A csaptelepek mellett zuhanyrendszereket, fürdőszobai kiegészítőket (akasztó, toalettpapír - tartó, polc szappantartó, szappanadagoló, törülközőtartó, fürdőköntös akasztó, poharak stb.) készítenek. Legújabb innovációs termékeik már az okos otthonok fürdőszobáiban is megtalálhatók. Építészek, tervezők, fejlesztők szívesen használják a GROHE termékeit a projektek során.

 

GROHE vélemények első látásra

 

Mikor a bemutatótermünkben megtekintik az érdeklődők a GROHE termékeit számos véleményt fogalmaznak meg.

 

 

Közkedvelt GROHE fürdőszobai termékek a Csempevarázsnál

 

 

GROHE2

 

Vélemények azoktól az emberektől, akik vásároltak GROHE terméket

 

 

Tippek a GROHE termékek megvásárlásához 

 

Mindig gondoljuk végig, hogy mit szeretnénk a fürdőszobába. Valaki fürdeni szeret, mások zuhanyozni. Az emberek többsége mind a kettő fürdőzési tevékenységet szívesen váltogatja. Ha eldöntöttük, hogy mit preferálunk, akkor annak függvényében válasszunk csaptelepet, zuhanyrendszert és kiegészítőket.

 

Mindig tervezzünk és mérjünk. Sok esetben az embereknek megtetszik egy gyönyörű GROHE termosztátos termék és meg is vásárolják azonnal. Később rájönnek, hogy az általuk kiválasztott helyre nem fér be vagy nem beszerelhető. Ezért javasoljuk, hogy tervezzük meg, hogy mit hova szeretnénk beépíteni és kérdezzük meg a szakembereket, hogy ez megvalósítható vagy sem.

 

A folyamatos innovációnak köszönhetően a termosztátos rendszerek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert Magyarországon. Mielőtt megvásárolnánk ezek közül bármelyiket is, érdeklődjünk a működéséről és a garanciáról egyaránt.

 

A kiváló minőség általában garantálja a hosszú távú élettartamot. Azonban előfordulhatnak hibák, amelyek a garancia érvényesítésével díjmentesen kijavíthatók. Mi ennek ellenére javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjenek a garanciális feltételekről. Főleg a beépítéssel kapcsolatos előírásokkal kapcsolatban érdemes tájékozódni.

 

grohe1

 

Összegzés a GROHE termékekről 

 

A GROHE az elmúlt évek során számos innovációs és formatervezési díjat zsebelhetett be. A vásárlói vélemények ezt teljes mértékben igazolják, hiszen a legtöbb esetben az egyedi formavilág és a kiváló minőség, ami miatt a terméket megvásárolják az emberek. Azok, akik elköteleződtek a GROHE termékek mellett a klasszikus csapteleptől a termosztátos rendszeren át a fürdőszobai akasztókig ezt a márkát részesítik előnybe a konyhától a fürdőszobáig.