Az elmúlt időszakban egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a 120 éves múltra visszavezethető MOFÉM termékek iránt. Az új stílusú és változatos formavilágú csaptelepek és zuhanyrendszerek vonzzák az emberi tekintetet. Mikor az érdeklődők megtekintik a Csempevarázs jászberényi út 29 szám alatt található üzletében a MOFÉM termékpalettát, számos véleményt formálnak meg. Most ezeket tesszük közzé írásunkban.

 Mofem3

 

Mofém, a régi magyar minőség

A Mofém története az Osztrák – Magyar Monarchia időszakába nyúlik vissza. A cég története 1900-ban kezdődött. Eredetileg lőszereket, nyakkendőtűket, csatokat és egyéb fémárukat állítottak elő. Az idő múlásával a vállalat folyamatos átalakuláson ment keresztül. 1948-ban a Mosonmagyaróvári Fémfeldolgozó Nemzeti Vállalat nevet kapta. 1954 – től már a polgári személyek részére is elkezdték a fogyasztási cikkek gyártását. Végső profilja 1963 -1978 között alakult ki, mikor a cég az épületi és egészségügyi szerelvények gyártását megkezdte. 1992 –óta a híres Teka vállaltcsoport tagja. Napjainkra a MOFÉM termékek jelentős design és minőségi váltáson mentek keresztül. A gyártó által kínált termékpalettában a csaptelepek, zuhanyszettek, zuhanyfejek, zuhanyrendszerek mellett konyhai csaptelepek és egyéb kiegészítő termékek széles választéka elérhető.

Vélemények a MOFÉM termékekről első látásra

Mikor a Mofém termékpaletta bemutatásra kerül a Csempevarázs szaniter részlegében az érdeklődők az alábbi véleményekkel illetik a terméket első látásra.

 

MOFEMcsap

 

A legtöbbet keresett MOFÉM termékek a Csempevarázs kínálatában

 

 

Vásárlói vélemények a MOFÉM termékekről

 

A Mofém által gyártott termékek igazán keresettek a vásárlók körében. Számos pozitív visszajelzés érkezik hozzánk a vásárolt termékkel kapcsolatban. Ezekből a véleményekből mutatunk meg most néhányat.

 

 

mofemZuhany

 

Tippek a MOFÉM termékek vásárlásához

 

Az elkövetkezendő néhány sorban három fontos tippet adunk a Mofém termékek vásárlásához. Ha ezeket valaki megfogadja, akkor nem igazán érheti meglepetés.

 

A csaptelepek és zuhanyrendszerek megvásárlásánál ne csak az internetes képek alapján tájékozódjunk. Érdemes megnézni a kiválasztott terméket a valóságban is egy erre szakosodott fizikai üzlettel rendelkező boltban.

 

Mielőtt megvásárolnánk, a kiválasztott terméket mindig érdeklődjünk a garanciális feltételekről és a beszerelésekkel kapcsolatos eljárásokról. Sajnos kevesen tudják, hogy néhány márka esetében a hosszú távú garancia speciális feltételekhez kötött.

 

A vásárlás előtt gondoljuk végig, hogy mit szeretnénk megvalósítani a fürdőszobában vagy konyhában. Ennek alapján válasszunk csaptelepet, zuhanyrendszert illetve kiegészítőket. A gyakorlatban látjuk, hogy a tervezéssel számos problémától mentesülhetünk.

 

Összefoglaló

 

A MOFÉM termékek már régóta részesei a magyar családok életének. A folyamatos fejlesztések és a stabil minőség miatt még mindig töretlenül keresik az emberek a Mofém termékeit. A vásárlói vélemények egybehangzóan állítják, hogy a jó ár érték arány mellett a megbízhatóság jellemzi a MOFÉM termékcsaládot. Ha Önnek kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a weboldalunkon található elérhetőségeinken keresztül.