Már a rendszerváltás előtt erős brandet alakított ki magának a gyártó a magyar lakosság körében. Abban az időszakban kifejezetten privilégiumnak számított, ha Alföldi termék került egy ház fürdőszobájába. Napjainkra a brand folyamatosan állja a sarat számos versenytársával szemben és a magyar lakosság még mindig töretlenül keresi ezt a márkát. Milyen véleménnyel vannak az Alföldi termékekről a vásárlók? Írásunkban a Csempevarázs üzletében megfordult vásárlók véleményeit mutatjuk be.

alfoldi-blog202107019

 

Alföldi Porcelángyár

 

Az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965 – ben Hódmezővásárhelyen tették le. A gyár 1973 –ba indította meg a burkolólap gyártását. 1980 – as évek után már a szaniterek is bekerültek a termékpalettába. 1992 –ben a Villeroy & Boch tulajdonába került a privatizáció keretében. A privatizáció után folyamatos fejlesztések történtek, aminek a sikerét igazolja, hogy a cég fürdőszobai termékpalettája egyre szélesebbé vált. Napjainkra az Alföldi brand megtalálható a szaniterek (pl: mosdó, WC, szappantartó, fogas stb.), WCülőkék mellett a fürdőszobai bútorok világában is. Az általuk gyártott szaniterek minőségét igazolja, hogy a termékekre 10 év garanciát nyújt a gyártó.

 

 

Vélemények az Alföldi termékekről első látásra

 

A Csempevarázs jászberényi út 29 szám alatt található boltjában jelentős számú érdeklődőt szolgálunk ki naponta. Mikor ők először meglátják az Alföldi Porcelángyár katalógusát, az alábbi jelzőkkel szokták illetni a benne látott termékpalettát.

 

 

 

Top 5 Alföldi Porcelángyár termék a Csempevarázs kínálatában

 

Alföldi Bázis mosdó

Alföldi Bázis hátsó kifolyású álló WC

Alföldi Melina mosdó

Alföldi Melina fali WC

Alföldi Saval 2.0 mélyöblítésű fali WC

 

Vásárlói vélemények az Alföldi szaniterekről

 

A Csempevarázs vásárlói számos esetben megosztják velünk tapasztalataikat a vásárlás után. Az Alföldi szaniter termékek esetében sincs ez másként. Íme néhány a vélemények közül.

 

 

 

Hasznos tanácsok az Alföldi fürdőszobai termékek vásárlásához

 

Mielőtt megvásárolnánk a terméket, mindig kérdezzük meg a garanciális feltételeket. Érdemes kérdéseket intézni az eladóhoz a beépítési feltételekről is. Így biztosak lehetünk benne, hogy a gyártói garancia biztosan megmarad az előírt időszakban.

 

Szaniterek vásárlása és beépítése előtt mindig konzultájunk a kivitelezővel. Ők pontosan tudják, hogy milyen mosdó, WC, bidé építhető be az adott helyiségbe. Így elkerülhető számos probléma.

alfoldi-szaniter-blog202107019

 

Rövid összegzés az Alföldi Porcelángyár termékeiről

 

Az Alföldi márka a rendszerváltás előtti időszakban is közkedvelt volt a magyar polgárok körében. A minőség és tartósság miatt folyamatosan keresték az emberek az üzletekben. Ez a jelenség napjainkban is megfigyelhető. A vásárlók a jó ár érték arány, a kiváló minőség és a hosszú garancia idő miatt vásárolják meg a terméket. Ha Önnek kérdése lenne az Alföldi szaniterekkel kapcsolatban, keressen minket bátran elérhetőségeinken.