Blog

Zenon Zuhanytálcák – Az elegancia és a funkcionalitás tökéletes összhangja

Zenon zuhanytálcák 1

A fürdőszoba tervezése során az egyik legfontosabb elem a zuhanytálca kiválasztása. A Zenon zuhanytálcákat az elegáns dizájn és a kiváló minőség jellemzi. Ezek a tálcák a fürdőszoba központi elemeivé válhatnak, ugyanakkor a mindennapi zuhanyzás során is maximális kényelmet biztosítanak a kiváló gyártási technológiának köszönhetően. Mit érdemes tudni a Zenon zuhanytálcákról? Mostani írásunkban erre a kérdésre nyújtunk átfogó választ.

A gyártóról néhány gondolat

A Cifre Csoportot 1984-ben alapították, és azóta évről évre folyamatosan növekszik. A kerámia ágazatban szerzett hosszú történelmünk arra készteti őket, hogy folyamatosan a legjobbat hozzák ki termékeikből. Munkájuk hajtóereje a folyamatos innováció és az inspiráció, amelynek középpontjában az ügyfelek igényei állnak. Jelenlétünk több mint 130 országban mutatja a kerámia iránti szenvedélyünket. Emiatt széles termékskálát kínálnak, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kielégítsék a piaci igényeket.

Miért kedvelik egyre jobban a Zenon zuhanytálcákat az emberek?

A Zenon zuhanytálcák egyik erőssége, hogy rögtön felhívják magukra a figyelmet az elegáns kialakításuknak köszönhetően. Ezek a tálcák modern és letisztult vonalvezetéssel rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek a mai fürdőszobák stílusához. A különböző formák és méretek között könnyedén megtalálható a leginkább a tervezett térbe illő lehetőség. A Zenon zuhanytálcák anyaga telítetlen poliészter, amely tartósságot és hosszú élettartamot garantál.

Milyen egyedi tulajdonsággal rendelkeznek a Zenon Gel Coat zuhanytálcák?

• mechanikus hatásokra vonatkozó ellenállása a kövekhez hasonló
• vízfelvevő képessége 0,1%
• ellenáll a hidrolízises folyamatoknak
• anyagában színezett
• csúszásmentes felület
• 2 év teljeskörű garancia
• szifon tartozék (mélysége 6.5 cm)

A Zenon zuhanytálcák könnyen telepíthetők és integrálhatók a meglévő vagy újonnan tervezett fürdőszobai térbe. A szakszerűen kialakított tálcák gyorsan és egyszerűen szerelhetők fel, és sok lehetőséget kínálnak a zuhanyzás egyéni igényeihez igazodva.

Milyen méretekben kapható a Zenon zuhanytálca család?

Szögletes: 80×80 / 90×90 / 100×80 / 120×80 / 120×90

Íves: 80×80 / 90×90 

Mire érdemes figyelni a Zenon Gel Coat zuhanytálcák vásárlása előtt?

Mielőtt ezt a nagyszerű zuhanytálcát megvásárolnánk, érdemes négy dolgot végigjárni.

  1. Minden egyes esetben nézzük meg, hogy hova szeretnénk tenni a zuhanytálcát a fürdőszobán belül.

  2. A vásárlás előtt mérjük le a helyet, ahova az adott zuhanytárcát szeretnénk beépíteni, így biztosan megfelelő méretet fogunk választani a vásárláskor.

  3. Törekedjünk arra, hogy a valóságban nézzük meg a terméket, mert kizárólag, így tudjuk megtapasztalni, hogy milyen színű zuhanytálcát szeretnénk.

  4. A garanciális feltételekről kérjünk eladói segítséget, hogy tudjuk, pontosan mire nyújtja a gyártó az adott garanciát.

Zenon zuhanytálcák 2

Záró gondolat a Zenon zuhanytálcákról

A Zenon zuhanytálcák kiváló minőségű termékek, amelyeket a legmodernebb gyártási technológiával és a legjobb anyagok felhasználásával készítenek. Ez a gondos tervezés és a minőségi ellenőrzés révén biztosítja, hogy a tálcák hosszú élettartamúak legyenek, és megfeleljenek a legmagasabb színvonalú elvárásoknak.

Ha Önnek megtetszett a Zenon zuhanytálca család, akkor várjuk szeretettel a Csempevarázs szaküzletben Budapesten a jászberényi út 29. szám alatt. Segítünk, hogy az Ön által megálmodott fürdőszoba, ne csak álom, hanem valóság legyen.