Csempevarázs

Bemutatóterem

Üdvözöljük a Csempevarázs világában, ahol a lakásépítés és felújítás inspirációjától kezdve a megvalósításig minden megtalálható. Tudjuk, hogy az otthon tervezése során az egyik legfontosabb döntés a megfelelő csempe, padlólap, és fürdőszoba felszerelés kiválasztása. Ezek az elemek nem csak a funkcionalitást, hanem otthona hangulatát is meghatározzák.

Éppen ezért hoztuk létre a Csempevarázs bemutatótermét, ahol a valóságban is megtekintheti széles termékpalettánkat. Üzletünk, mely a Jászberényi út 29. szám alatt található, egy igazi inspirációs központ. Itt nem csak burkolatokat és csempéket talál, hanem számos más terméket is, mint például kádak, zuhanykabinok, csapok és egyéb kiegészítők.

Az oldalunk online katalógusként működik, megrendeléseket emailben vagy személyesen tudnak leadni bemutatótermünkben.

E.mail: info@csempevarazs.hu

Árainkat folyamatosan frissítjük, ennek ellenére előfordulhat, hogy időközben módosul egy termék ára. Ezeket a változásokat igyekszünk minél hamarabb lereagálni.

Fürdőszoba szalonunk 350 nm-es, ennek köszönhetően rengeteg terméket meg tud tekinteni nálunk, ha egy bizonyos termék miatt látogat el hozzánk, ami itt a weboldalon fel van tüntetve, akkor azt kérnénk, hogy előbb telefonon egyeztesse le velünk, mert a weboldalon közel 10000 termék van, az összes termék bemutatására nincs lehetőségünk.

Vannak termékeink, amik azonnal elvihetőek! A termékek nagy része 2-3 munkanap alatt beérkezik raktárunkba. Amennyiben gyári rendelés történik, annak a beérkezési ideje kb. 2-4 hét.

Közel 100 gyártó termékeit forgalmazzuk, ezekből van kiállítva rengeteg padlólap, csempe, kádak, szaniterek, csaptelepek, laminált padlók, spc padlólapok, és egyéb fürdőszobai termékek, plusz az ezekhez tartozó segédanyagok.

Várjuk szeretettel a X.kerületi Jászberényi út 29 szám alatt található fürdőszoba üzletünkben.

Nézze meg bemutatótermünket!

Virtuális túra

A 3D túránk segítségével virtuálisan is bejárhatja bemutatótermünket. Ez a modern megoldás lehetővé teszi, hogy kényelmesen, otthonából is szemügyre vehesse termékválasztékunkat. Fedezze fel a legújabb trendeket, a különféle stílusokat és a minőségi anyagokat, amelyekkel otthonát egyedi és stílusos hellyé teheti.

Bízunk benne, hogy a Csempevarázs bemutatóterme és 3D túránk segítségével megtalálja azt a tökéletes kombinációt, amely otthonának minden szegletét felpezsdíti. Szeretettel várjuk üzletünkben, hogy személyre szabott tanácsokkal segíthessünk Önnek a legjobb döntés meghozatalában.

Csempevarázs - Ahol az otthoni álmok formát öltenek!